Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bulgaria a indicat că nu va adra la Pactul pentru migrație

Bulgaria a indicat că nu va adra la Pactul pentru migrație

Bulgaria nu va adera la acordul ONU privind reglementarea tratamentului în cazul migranţilor în întreaga lume, a indicat guvernul de la Sofia.

George Dumitrescu 0 comentarii

''În această etapă, guvernul bulgar consideră că decizia de a nu adera la acordul 'Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration' protejează în cea mai mare măsură interesele ţării şi pe cele ale cetăţenilor săi'', a afirmat executivul bulgar.

Pactul a fost aprobat în iulie de către cele 193 de ţări membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), cu excepţia Statelor Unite ale Americii (SUA), care l-au susţinut anul trecut.

Pactul ONU privind migraţia, primul document de acest fel, enumără principii (apărarea drepturilor omului, ale copiilor, recunoaşterea suveranităţii naţionale) şi circa douăzeci de propuneri pentru a ajuta ţările să facă faţă migraţiilor, facilitând informarea, integrarea migranţilor, schimbul de expertiză. El interzice detenţiile arbitrare, autorizând arestările doar în ultimă instanţă.

Comentarii

loading...