Capul Anei Birchall, cerut pentru CEX-ul PSD

Capul Anei Birchall, cerut pentru CEX-ul PSD

Șeful PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marţi, la sosirea la ședința CEX, că mai mulţi colegi de organizaţie i-au cerut să fie exclusă din partid fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

"Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (...) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (...) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor", a arătat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Mang a menţionat că atitudinea Anei Birchall faţă de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie nu este singurul motiv pentru excludere şi s-a declarat convins că aceasta ar fi avut un "to do list".

Pe 5 noiembrie, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, declara că în partid există o mare nemulţumire legată de atitudinea Anei Birchall şi că urmează să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre acest subiect.

Comentarii

loading...