15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalCâți militari a mobilizat Rusia la frontiera Ucrainei. Ce atitudine a luat...

Câți militari a mobilizat Rusia la frontiera Ucrainei. Ce atitudine a luat UE

“Sunt peste 150.000 de militari ruşi staţionaţi în apropierea frontierelor Ucrainei şi în regiunea Crimeea. Riscul escaladării situaţiei este evident”, a afirmat Josep Borrell Fontelles, conform agenţiei Reuters.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a participat, luni, prin videoconferinţă, la o reuniune a Consiiului UE pentru Afaceri Externe.

“La reuniunea Consiliului UE pentru Afaceri Externe desăşurată astăzi, le-am prezentat colegilor informaţii despre acţiunile periculoase ale Rusiei. Am propus un plan gradual pentru a descuraja Rusia să amplifice criza. Principalul element: pregătirea unui nou set de sancţiuni sectorale. Sancţiunile individuale nu mai sunt suficiente”, a afirmat Dmitro Kuleba, conform site-ului Ukrinform.net.

Totuşi, Josep Borrell Fontelles a declarat că Uniunea Europeană nu pregăteşte, pentru noment, noi sancţiuni împotriva Rusiei.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă