Sursa: Wikipedia

Sursa: Wikipedia

CDC va face controale în 3 mari aeroporturi pentru depistarea semnalmentelor unui virus din China

Conform CNN peste 100 de specialiști din cadrul Centrului American pentru Controlul și Prevenția Maladiilor (CDC) au fost dispuși pentru a demara controale asupra pasagerilor veniți din regiunea Wuhan din China pentru semnalmente ale noului virus misterios provenit din China.

Vlad Chelu 0 comentarii

"Este un moment neobișnuit întrucât ultima oară când CDC a demarat controale asupra pasagerilor a fost în timpul epidemiei Ebola din 2014" conform medicului Martin Cetron, directorul Diviziei pentru Migrația Globală și Carantină din cadrul CDC.

Controalele la Aeroportul Internațional J.F. Kennedy din New York încep din această noapte, în timp ce cele din Aeroportul Internațional din Los Angeles și din Aeroportul Internațional din San Francisco vor începe de duminică. CDC a luat aceste măsuri după ce turiști după ce mai mulți turiști întorși din provincia chineză Wuhan au arătat simptome ale noului virus.

Anul trecut peste 60.000 de vizitatori au zburat din Wuhan. Majoritatea au sosit în cele 3 aeroporturi unde au loc în acest moment controalele.

Comentarii

loading...