Jared Harris, care a jucat ca om de știință sovietic pe nume Valery Legasov la Cernobîl

Jared Harris, care a jucat ca om de știință sovietic pe nume Valery Legasov la Cernobîl

Chernobyl și The Crown sunt filmele care conduc nominalizările BAFTA TV

Chernobyl și The Crown conduc nominalizările la Bafta TV, Seria Sky despre dezastrul din 1986 primește 14 nominalizări, în timp ce drama regală a Netflix primește șapte.

Adriana Constantinescu 0 comentarii


Chernobyl, miniseria despre dezastrul centralei nucleare din 1986, conduce nominalizările la premiile Bafta TV cu 14, în timp ce Coroana (The Crown) de la Netflix a primit șapte nominalizări, inclusiv cele mai bune seriale de dramă.
Killing Eve de Phoebe Waller-Bridge a ratat o nominalizare la cea mai bună serie de dramă, după ce a câștigat premiul anul trecut, cu The Crown, The End of the F ** king World, Giri / Haji și Sally Wainwright's Gentleman Jack, toate fiind planificate pentru principalul premiu.
Lipsa diversității la premiile filmului Bafta din ianuarie a fost un punct de discuție major, regizorul Steve McQueen afirmând că premiile riscă să devină „irelevante” dacă continuă să ignore talentul BAME. Nominalizările TV au fost mult mai diverse, cu reprezentarea actorilor BAME din toate categoriile, cu excepția premiului actriței principale.
Jared Harris, care a jucat ca om de știință sovietic pe nume Valery Legasov la Cernobîl, este cel mai bun actor principal alături de Stephen Graham (Virtuțile), Takehiro Hira (Giri / Haji) și Callum Turner (The Capture). Cea mai bună actriță principală este între Glenda Jackson (Elizabeth lipsește), Samantha Morton (I Am Kirsty), Suranne Jones (Gentleman Jack) și Jodie Comer, care a câștigat premiul anul trecut și a jucat în Killing Eve, care a câștigat 4 premii în 2020.
Josh O´Connor din Coroana este cel mai bun actor în rol secundar, alături de Stellan Skarsgård (Cernobîl), Joe Absolom (O confesiune) și Will Sharpe (Giri / Haji). Cea mai bună actriță de rol este între Helen Behan (The Virtues), Jasmine Jobson (Top Boy), Naomi Ackee (End of the F ** king World) și Helena Bonham-Carter, care a interpretat-o pe prințesa Margaret în The Crown.

Comentarii

loading...