Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De sâmbătă, doar diplomații și personalul misiunilor umanitare mai pot pătrunde în China.

De sâmbătă, doar diplomații și personalul misiunilor umanitare mai pot pătrunde în China.

China își închide granițele pentru străini!

China a anunțat că va închide granițele penstru străini începând de sâmbătă, ca o recunoaștere a faptului că majoritatea cazurilor noi de coronavirus provin din străinătate acum, când guvernul a încetinit răspândirea bolii între proprii cetățeni.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Străinii nu vor avea voie să intre nici măcar cu vize valabile și permise de muncă, a declarat ministrul de externe într-o declarație, joi, în cadrul unei etape numite „necesare și temporare”. Excepție fac diplomații și personalul angajat în misiuni umanitare urgente.

Această mișcare imită interdicțiile de călătorie impuse de multe alte țări, față de care China a rezistat atunci când majoritatea cazurilor globale se aflau între granițele sale.

După ce președintele Donald Trump a interzis intrarea în SUA, la sfârșitul lunii ianuarie, a oricărei personae care călătorise în China în urmp cu 2 săptămâni, purtătorul de cuvânt al ministerului chinez de externe, Hua Chunying, a declarat că măsura poate „crea și răspândi frica, oferind un exemplu rău pentru alții“.

China și-a schimbat totuși poziția după ce virusul a fost controlat pe piața internă, iar cazurile au cunoscut o escaladare în țări din întreaga lume, inclusiv Italia, Spania și S.U.A.

Conform Comisiei Naționale de Sănătate din China, miercuri, pe continentul chinez, au existat 67 de cazuri noi de COVID-19, toate importate din străinătate, a informat agenția de știri Xinhua.

Comentarii

loading...