Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

China, persoanele cu un "credit social scazut" au dreptrurile de transport limitate

China, persoanele cu un "credit social scazut" au dreptrurile de transport limitate

China limiteaza drepturile de transport ale persoanelor cu un "credit social scazut", informeaza Reuters.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Sunt vizate persoanele care au provocat probleme in timpul unui zbor sau au fumat in trenuri, dar si cele care nu au achitat diferite amenzi sau care nu au platit asigurarile sociale.

Incepand cu luna mai, tara va interzice cetatenilor care prezinta un credit social scazut sa utilizeze transportul aerian sau cel feroviar timp de un an.

Printre persoanele care se vor confrunta cu aceasta restrictie se afla persoanele care au mintit intr-un fel sau altul in legatura cu terorismul, au provocat probleme in timpul unui zbor, au folosit bilete expirate sau au fumat in trenuri.

De asemenea, sunt afectate si persoanele care nu si-au platit diverse amenzi, dar si angajatorii care nu achita asigurarile sociale, potrivit HotNews.

Comentarii

loading...