Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ursula von der Leyen, noul comisar șef al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen, noul comisar șef al Comisiei Europene

Comisarul european din partea României va fi numit prin procedură de urgență

Parlamentul European este dispus să permită instalarea noii echipe a Comisiei Europene pe 1 decembrie.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Totodată, Legislativul european cere urgentarea procedurilor de numire a comisarilor din partea României, Ungariei şi Franţei, afirmă Jaume Duch Guillot, purtătorul de cuvânt al instituției comunitare în cauză.

Președintele PE şi liderii grupurilor politice au analizat rezultatele audierilor parlamentare. Un proces democratic şi transparent. Parlamentul vrea să voteze la timp pentru a permite începerea mandatului noii Comisii Europene pe 1 decembrie şi cere numirea rapidă a celor trei comisari desemnaţi", a declarat, prin Twitter, Jaume Duch Guillot, purtătorul de cuvânt şi directorul de comunicare al Legislativului UE, informează mediafax.ro.

Comentarii

loading...