Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia Europeană: Un acord pentru migranţii blocaţi la bordul navei Gregoretti

Comisia Europeană: Un acord pentru migranţii blocaţi la bordul navei Gregoretti

Comisia Europeană a declarat că a fost semnat un acord pentru debarcarea celor 131 de migranţi blocaţi bordul navei italiene Gregoretti, ne spune AFP.

Lorand Stoica 0 comentarii

Cinci state membre - Franţa, Germania, Portugalia, Luxemburg şi Irlanda - au acceptat să preia migranţii aflaţi pe nava Gregoretti, în portul sicilian Catania. Vicepremierul şi ministrul de interne italian, Matteo Salvini, a precizat că unii migranţi vor rămâne Italia, în grija Bisericii Catolice italiene.

Anterior, Salvini precizase că migranţii vor rămâne pe vasul Gregoretti până când alte ţări din Uniunea Europeană vor fi de acord să îi preia. ''În orele următoare voi autoriza personal debarcarea'' migranţilor, a menţionat el într-un mesaj pe Facebook.

Comentarii

loading...