19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalCompania aeriană Qantas stimulează turismul intern prin zboruri necunoscute

Compania aeriană Qantas stimulează turismul intern prin zboruri necunoscute

Astfel de excursii au fost populare în anii ’90.

Companiile aeriene din întreaga regiune vin cu strategii diferite pentru a aborda criza indusă de pandemie, Thai Airways anunțând săptămâna aceasta că își va reduce forța de muncă cu 50%.

Transportatorii se confruntă cu o scădere severă a numărului pasagerilor pe fondul „desfășurării neuniforme a vaccinărilor în întreaga lume, care va întârzia redeschiderea completă a frontierelor”, potrivit Asociației Companiilor Aeriene Asia Pacific (AAPA).

Cifrele AAPA publicate săptămâna aceasta au arătat că numărul de pasageri pentru ianuarie a fost de doar 4% față de aceeași lună a anului trecut, când 33,5 milioane de pasageri au zburat în regiune.

Qantas a fost una dintre primele companii aeriene care a oferit zboruri „către nicăieri”, care decolează și aterizează pe același aeroport după zboruri la joasă înălțime peste unele repere emblematice australiene.

Zborurile misterioase sunt cea mai recentă tactică a companiei aeriene australiene de a atrage mai mulți pasageri să zboare.

Zborurile vor fi cu unul dintre cele trei avioane Qantas Boeing 737 din Brisbane, Melbourne sau Sydney, cu tarife economice începând de la 737 dolari autralieni – 577 dolari SUA.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă