Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consilierul prezidenţial pentru politică externă discută la Chişinău cu forţele parlamentare

Consilierul prezidenţial pentru politică externă discută la Chişinău cu forţele parlamentare

Consilierul prezidenţial pentru politică externă Bogdan Aurescu se află vineri la Chişinău pentru a discuta cu forţele parlamentare şi politice implicate în criza în curs din Republica Moldova.

Rl online 0 comentarii

”Consilierul Prezidenţial pentru politică externă Bogdan Aurescu va efectua vineri, 14 iunie a.c., o vizită de lucru la Chişinău. Vizita are loc în contextul evoluţiilor politice recente din Republica Moldova”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Delegaţia condusă de Consilierul Prezidenţial pentru politică externă, din care fac parte şi Dan Neculăescu, secretar de stat pentru relaţii cu vecinătatea estică şi relaţii multilaterale la nivel global în cadrul Ministerului Afacerilor Externe român, şi Daniel Ioniţă, ambasadorul României în Republica Moldova, va avea întâlniri cu forţele parlamentare şi politice implicate în criza în curs din Republica Moldova, cu care va fi discutat contextul politic al crizei.

În conformitate cu Poziţia României privind situaţia politică din Republica Moldova, exprimată la data de 11 iunie, va fi reiterat apelul la calm, reţinere şi dialog, necesare stabilităţii Republicii Moldova, şi la continuarea parcursului său european.

”România, ca partener strategic al Republicii Moldova, consideră necesară o soluţionare cât mai rapidă a crizei pe cale paşnică, în conformitate cu valorile şi principiile Uniunii Europene, inclusiv ale statului de drept, precum şi cu opţiunile exprimate prin vot de cetăţeni la alegerile parlamentare din februarie 2019”, se arată în comunicatul transmis News.ro.

Comentarii

loading...