Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jeremy Corbyn  (Foto: youtube)

Jeremy Corbyn (Foto: youtube)

Jeremy Corbyn e acuzat că folosește documente livrate din Rusia. Ce răspunde liderul laburist

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, respinge acuzațiile conform cărora ar fi folosit, în campania electorală din Marea Britanie, documente furnizate din Rusia.

Mihai Diac 0 comentarii

Jeremy Corbyn susține că acuzațiile împotriva lui, legate de faptul că s-ar fi folosit de documente care fuseseră postate pe internet de surse din Rusia, reprezintă doar o "teorie a complotului", informează, sâmbătă, agențiile de presă internaționale.

Jeremy Corbyn (70 de ani) este un politician de stânga care conduce, din anul 2015, Partidul Laburist din Marea Britanie.

Acuzațiile împotriva lui Corbyn apar în contextul campaniei electorale care pregătește alegerile parlamentare din Regatul Unit, programate la data de 12 decembrie 2019. Acum o săptămână, Jeremy Corbyn prezentase 450 de pagini de documente care, în opinia lui, dovedeau că guvernul de la Londra vrea "să vândă" Statelor Unite sistemul de sănătate britanic (NHS).

Documentele prezentare de Corbyn fusese anterior publicate pe reţeaua socială Reddit, iar adversarii politici ai lui Corbyn, inclusiv premierul Boris Johnson, suspectează că ele ar fi fost difuzate pe internet de către Rusia.

Comentarii

loading...