Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China.

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni informează CNN.

Vlad Chelu 0 comentarii

Toate cele 15 oraşe care se află în acest moment în carantină se află în provincia Hubei, capitala căreia este Wuhan, punctul de unde a început epidemia. Populaţia combinată a oraşelor închise este de 57,2 milioane de oameni.

Stricteţea interdicţiilor variază de la oraş la oraş, însă în toate a fost oprită circulaţia transportului public, iar în unele au fost închise magazine şi alte zone în care s-ar putea aduna multă lume. În Wuhan, oraş cu o populaţie de 11 milioane şi Huanggang, un oraş din apropiere, cu o populaţie de 7,5 milioane, magazinele şi cinematografele au fost închise, drumurile au fost blocate, iar aeroporturile şi alte gările au fost şi ele închise.

Comentarii

loading...