23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalCorpul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost găsit

Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost găsit

“Surse de încredere de la serviciul de securitate de la Istanbul mi-au spus că trupul lui Khashoggi a fost găsit într-un puţ care se află într-o grădină din reşedinţa consulului general din Arabia Saudită”, a spus Perincek.

Khashoggi, cunoscut pentru criticile sale cu privire la politicile saudite, a lucrat recent ca publicist pentru The Washington Post. Jurnalistul a fost văzut pentru ultima dată când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul la 2 octombrie.

La 19 octombrie, Arabia Saudită, care a negat iniţial orice implicare, a recunoscut că jurnalistul a fost ucis într-o luptă din interiorul consulatului.

Ministrul saudit de externe Adel al-Jubeir şi-a exprimat condoleanţele familiei lui Jamal Khashoggi, spunând că moartea jurnalistului a fost o “greşeală teribilă”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă