Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Corpurile neînsufleţite a 20 de migranţi, recuperate din mare

Corpurile neînsufleţite a 20 de migranţi, recuperate din mare

Corpurile neînsufleţite a aproape 20 de migranţi de origine subsahariană au fost recuperate sâmbătă din apele mării de patrule marocane, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al prefecturii din Melilla, enclavă spaniolă din nordul Africii.

Teodora Cimpoi 0 comentarii

Cadavrele imigranţilor au fost semnalate de o navă de pasageri care plecase din Melilla către Almeria, în sudul Spaniei, informează AFP şi EFE, citate de Agerpres.

Se crede că imigranţii încercau să ajungă pe teritoriul Spaniei cu o ambarcaţiune care a naufragiat din cauza condiţiilor meteorologice din ultimele zile din zona de coastă.

În 2017, peste 3.100 de migranţi au murit sau dispărut încercând să traverseze Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa.

Ultimul incident de amploare a avut loc acum câteva zile, când nouăzeci de migranţi au dispărut şi se bănuieşte că s-ar fi înecat după ce o barcă s-a răsturnat în zona coastelor Libiei, conform Agenţiei ONU pentru migraţie. Libia este o rută importantă pentru tranzitul migranţilor care încearcă să ajungă în sudul Europei.

Comentarii

loading...