12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalCoșmar glaciar în Franța. Iarna grea a paralizat traficul din capitală

Coșmar glaciar în Franța. Iarna grea a paralizat traficul din capitală

Căderile de zăpadă neobişnuite au condus la anularea tuturor serviciilor de autobuz din Paris şi la unele anulări în reţeaua RER (Réseau Express Régional), însă metroul a continuat să opereze în regim normal.

În departamentul Yvelines din vestul Parisului, şoferii vehiculelor rămase blocate în zăpadă au fost direcţionaţi spre adăposturi pe perioada nopţii, a informat poliţia.

În departamentul Seine-et-Marne, la est de capitala franceză, autorităţile locale au declarat că 1.500 de vehicule grele cărora nu li s-a mai permis circulaţia din cauza căderilor de zăpadă au fost parcate în zone speciale.

Serviciul meteorologic francez a înregistrat un strat de zăpadă de 15 centimetri la parcul Montsouris, la sud de capitală, şi pe Aeroportul Paris-Orly, şi de până la 20 de centimetri în unele zone din vestul capitalei, potrivit Agerpres.

Deşi se prognozează că ninsorile vor scădea în intensitate pe parcursul dimineţii, în condiţiile în care temperaturile rămân scăzute, zăpada depusă nu se va topi imediat, a precizat serviciul meteorologic.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă