12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCroatia: Insulă evacuată din cauza unui incendiu

Croatia: Insulă evacuată din cauza unui incendiu

Autoritățile din Croația au evacuat aproximativ 10.000 de persoane după ce un incendiu violent a izbucnit noaptea târziu pe insula croată Pag.

Este vorba despre o destinaţie populară în rândul turiştilor, a declarat marţi o purtătoare de cuvânt a poliţiei pentru portalul de ştiri N1, citată de DPA.

Flăcările au ameninţat mai multe cluburi de pe plajă, în apropierea oraşului Novalja, însă nimeni nu a fost rănit, a dat asigurări purtătoarea de cuvânt.

La momentul izbucnirii incendiului, pe plaja Zrce, de lângă Novalja se desfăşura festivalul “Fresh Island”, frecventat în principal de către turiştii străini.

Flăcările s-au răspândit rapid şi s-au apropiat de cluburi. O mobilizare amplă a pompierilor a prevenit producerea de daune suplimentare. Focul a fost adus sub control dimineaţa, a precizat poliţia.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă