14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalCynthia Nixon, vedeta din "Sex and the City", candidează pentru funcţia de...

Cynthia Nixon, vedeta din “Sex and the City”, candidează pentru funcţia de guvernatoare

Actriţa şi activista liberală şi-a anunţat candidatura pentru această funcţie săptămâna trecută, ea urmând să candideze împotriva actualului guvernator, Andrew Cuomo, oponentul ei din Partidul democrat.

Cynthia Nixon, care este cel mai cunoscută pentru rolul Miranda Hobbes din serialul “Sex And The City”, a cărui acţiune se desfăşoară în New York, şi-a apărat poziţia de “celebritate” care candidează pentru un rol politic şi s-a comparat cu Andrew Cuomo, al cărui tată a fost şi el guvernator al oraşului.

“Andrew Cuomo este o celebritate politician pentru că este fiul lui Mario Cuomo”, a declarat ea la sfârşitul săptămânii trecute pentru revista americană Glamour.

“El este într-o familie de celebrităţi politice, iar eu într-una de actori celebri. Şi el era o celebritate când a candidat. Dar nu ştiu ce să zic. Mie mi se pare că discuţia asta despre celebritate este o distragere a atenţiei”, a adăugat actriţa.

Cynthia Nixon, în vârstă de 51 de ani, a elogiat eforturile adolescenţilor din Parkland, Florida, care acum militează pentru un control mai strict al regimului armelor după atacul armat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, soldat cu 17 morţi.

“Oricui îmi spune ‘Ce te recomandă? Ce drept ai să candidezi? Eşti necalificată’ le spun să se uite de cât timp guvernul nostru spune că trebuie să facem ceva despre violenţa armată”, a afirmat ea.

“Iar aceşti adolescenţi au răsturnat dezbaterea despre violenţa armată. Se vorbeşte mult despre cei care provin din exterior, dar uneori puţină naivitate este exact lucrul de care e nevoie”, a mai spus actriţa.

“Când sistemul este blazat, toată lumea spune ‘Păi da, aşa stau lucrurile’. Este nevoie de cineva care să vină şi să spună ‘De ce? De ce stau aşa lucrurile?’ Nu încerca să-mi spui că nu am dreptul să spun ‘vreau să fiu guvernatoare pentru că în opinia mea faci o treabă foarte proastă’. Nimeni nu vorbeşte despre lucrurile pe care nu le faci aşa că o voi face eu”, a mai spus Nixon.

Actriţa şi-a anunţat candidatura săptămâna trecută şi a spus că priorităţile sale vor fi asigurările de sănătate, sistemul de metrou deficitar şi încetarea detenţiilor în masă.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă