Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Doi morți și trei răniți în Olanda, după ce au fost atacați cu cuțitul

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite, după ce au fost înjunghiate în orașul olandez Maastricht, anunță, vineri, presa internațională.

Mihai Diac 0 comentarii

Atacurile s-au comis în seara zilei de joi. În urma acestora, un bărbat a fost reținut, însă motivul pentru care a atacat oamenii este necunoscut.

Două persoane – un bărbat și o femeie – au murit, în două incidente care au avut loc la câteva sute de metri distanță, într-o zonă rezidențială din nordul orașului Maastricht.

"A fost o bătaie, iar un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat. Identitatea bărbatului este încă necunoscută. Suspectul a fugit și a înjunghiat o altă persoană, zece minute mai târziu. O femeie a fost ucisă, însă identitatea ei este necunoscută. În al doilea incident, alte două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Ulterior, o  treia persoană rănită a fost găsită în apropiere de o moschee", a anunțat poliția olandeză, într-o declarație.

Motivul atacului este necunoscut, însă se pare că nu a fost de natură teroristă. O anchetă în acest caz este în desfășurare.

Premierul olandez Mark Rutte, prezent la Bruxelles, la un Summit european, le-a prezentat condoleanţe familiilor victimelor.

Comentarii

loading...