Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Donald Trump afirmă că a trebuit să se înfrunte cu China

Donald Trump afirmă că a trebuit să se înfrunte cu China

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a afirmat că a fost nevoit să se înfrunte cu China cu privire la comerţ chiar dacă acest lucru a afectat pe termen scurt economia americană, spune Reuters

Lorand Stoica 0 comentarii

Comentariile lui Donald Trump au fost făcute cu câteva ore înainte ca administraţia de la Washington să anunţe aprobarea unui contract în valoare de 8 miliarde de dolari ce prevede vânzarea de avioane militare americane F-16 către Taiwan, decizie care cu siguranţă va provoca iritarea Chinei şi va reduce perspectivele încheierii unui acord comercial între Washington şi Beijing în viitorul apropiat.

''Cineva trebuie să înfrunte China. Acesta este un lucru care trebuia să fie făcut. Singura diferenţă este că eu îl fac'', le-a declarat Donald Trump jurnaliştilor în timpul vizitei la Casa Albă a preşedintelui român Klaus Iohannis, răspunzând unei întrebări referitoare la tarifele pe scară largă impuse de SUA importurilor provenite din China.

''China jefuieşte această ţară (SUA, n.red.) de 25 de ani, chiar de mai mult timp, şi a venit momentul să vedem dacă este bine sau este rău pentru ţara noastră pe termen scurt. Pe termen lung, este obligatoriu ca cineva să facă asta'', a spus liderul de la Casa Albă.

Comentarii

loading...