6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalDonald Trump respinge acuzaţii de viol la adresa sa

Donald Trump respinge acuzaţii de viol la adresa sa

În articol, ea descrie întâlnirea lui Trump la sfârşitul anului 1995 sau la începutul lui 1996, în magazonul de lux Bergdorf Goodman. Ea a spus că l-a recunoscut  “adevăratul magnat imobiliar” iar el i-a spus că este în căutarea unui cadou pentru “o fată”. E. Jean Carroll a povestit în interviul pentru New York Magazine că magnatul i-ar fi cerut să îl ajute să caute cadoul, lucru pe care ea l-ar fi acceptat, după care i-ar fi cerut să probeze lenjeria şi s-ar fi dus cu ea spre cabinele de probă. Carroll spune că a luat totul în glumă. Viitorul preşedinte s-ar fi închis atunci cu ea într-o cabină, după care ar fi sărutat-o cu forţa şi apoi ar fi violat-o. Potrivit News.ro, ambii aveau în jur de 50 de ani la acea vreme, el fiind căsătorit cu Marla Maples. 

Trump a spus că că nu a întâlnit-o niciodată pe E. Jean Carroll şi a acuzat-o că a inventat acuzaţiile pentru a-şi vinde noua carte. “Nu am văzut-o pe această persoană în viaţa mea”, a transmis preşedintele american într-un comunicat. “Ea încearcă să vândă o nouă carte – asta ar trebui să vă facă să înţelegeţi care este motivaţia ei. Ar trebui să fie vândută la secţiunea ficţiune”. Carroll povesteşte incidentul în cartea autobiografică “What Do We Need Men For? A Modest Proposal” (De ce avem nevoie de bărbaţi? O propunere modestă). 

Carroll a afirmat că nu a denunţat atacul la acea vreme fiind sfătuită de un prieten că nu are nicio şansă să câştige la tribunal. Povestea ei a fost publicată vineri în New York Magazine. Preşedintele a acuzat New York Magazine, “care e pe moarte”, că încearcă “să se relanseze publicând informaţii false”. Mai multe femei i-au adus lui Trump acuzaţii de abuz sexual, pe care el le-a negat. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă