Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţia din Irlanda de Nord a anunţat că a făcut două arestări în legătură cu explozia unei maşini capcană care a avut loc sâmbătă la Londonderry.

Poliţia din Irlanda de Nord a anunţat că a făcut două arestări în legătură cu explozia unei maşini capcană care a avut loc sâmbătă la Londonderry.

Două persoane au fost arestate în legătură cu atacul din Irlanda de Nord

Poliţia din Irlanda de Nord a anunţat că a făcut două arestări în legătură cu explozia unei maşini capcană care a avut loc sâmbătă la Londonderry şi că principala pistă de investigaţie este că gruparea militantă Noua IRA a fost responsabilă pentru atac, informează Agerpres.

Florin Budescu 0 comentarii

Gruparea naţionalistă irlandeză Noua IRA este unul din cele câteva mici grupuri militante care se opun acordului de pace din 1998 ce a pus capăt în mare măsură celor trei decenii de violenţe în Irlanda de Nord. Ele au comis atacuri sporadice în ultimii ani.

Şeful adjunct de poliţie Mark Hamilton spune că nu consideră atacul o escaladare a capacităţilor grupărilor militante, ci o continuare a unei ameninţări care este oficial la nivelul 'sever' de zece ani.

Comentarii

loading...