Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Duelul Burselor

Duelul Burselor

Bursa din Hong Kong a anunțat lansarea unei oferte de cumpărare a Bursei de la Londra pentru 32 miliarde de lire sterline (36 miliarde euro), cash și acțiuni, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul London Stock Exchange.

Gabriela Anghel 0 comentarii

Bursa din Hong Kong și camera sa de compensație „au propus Bursei londoneze combinarea celor două grupuri”, ceea ce reprezintă o „oportunitate strategică de a crea una din primele platforme ale piețelor din lume” care ar conecta piețele stabile occidentale de cele  financiare emergente din est, în special din China. Hong Kong Exchange and Clearing afirmă că a jucat un rol permanent pentru întărirea rolului concurențial al City, cartierul financiar din Londra, prin achiziția London Metal Exchange, în 2012.

Comentarii

loading...