Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Eliberați”: Trump susține protestele împotriva izolării la domiciliu

„Eliberați”: Trump susține protestele împotriva izolării la domiciliu

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Președintele Trump i-a încurajat pe protestatarii din Minnesota, Michigan și Virginia care sfidează ordinele de distanțare socială și a măsurilor de siguranță ale statelor destinate să oprească răspândirea coronavirusului.
În tweet-urile de vineri dimineață, Trump a scris: „ELIBERAȚI MINNESOTA” și apoi, „ELIBERAȚI MICHIGAN” și apoi, „ELIBERAȚI VIRGINIA și salvați marele al doilea Amendament. Este sub asediu! ”
Nu este clar de ce Trump pare să fie de partea protestatarilor, având în vedere că statele în cauză au impus restricții care urmează recomandările formulate de grupul de lucru coronavirus al Casei Albe a lui Trump, luna trecută, care poartă numele „Orientările președintelui pentru coronavirus pentru America”.
Când recomandările au fost lansate, Trump i-a îndemnat pe toți americanii să le urmeze de dragul țării.
„Viitorul nostru este în propriile noastre mâini, iar alegerile și sacrificiile pe care le facem vor determina soarta acestui virus și, într-adevăr, soarta victoriei noastre. Vom avea o mare victorie. Nu avem de ales", a spus el pe 30 martie." Fiecare dintre noi are un rol de jucat în câștigarea acestui război. Fiecare cetățean, familie și întreprindere poate face diferența în oprirea virusului. Aceasta este datoria noastră patriotică comună. “ transmite Washington Post.

Comentarii

loading...