16.9 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Elon Musk „cel mai probabil” are un caz moderat de COVID-19

„Am obținut rezultate extrem de diferite de la diferite laboratoare, dar cel mai probabil am un caz moderat de covid. Simptomele mele sunt cele ale unei răceli minore, ceea ce nu este o surpriză, deoarece un coronavirus este un tip de răceală”, a scris Musk într-un tweet .
 
El nu a menționat dacă rezultatele provin din testele de reacție în lanț a polimerazei, care sunt mai precise decât testele rapide.
 
„(n.r. Sunt) un pic indispus. Se simte la fel ca o răceală obișnuită, dar cu mai multă durere de corp și amețeli decât tuse / strănut”, a scris CEO-ul Tesla pe Twitter ca răspuns la un utilizator care a întrebat despre simptomele sale.
 
Musk a declarat joi că rezultatele testelor rapide ale antigenului de la aceeași sursă și același test au arătat că a fost pozitiv de două ori și apoi negativ de două ori în aceeași zi.
 
Prezența lui Musk la lansarea weekendului a patru astronauți NASA pe orbită la bordul navei spațiale a companiei sale SpaceX a fost pusă sub semnul întrebării din cauza COVID-19.
 
Prima misiune umană deplină a Administrației Naționale pentru Aeronautică și Spațiu, care utilizează o navă spațială privată, a fost amânată de sâmbătă până duminică seara din cauza prognozelor de vânt din Florida, au declarat vineri oficialii agenției spațiale americane.

Ultima oră
Pe aceeași temă