Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Macron în SUA: Donald Trump salută "prietenia" istorică dintre Statele Unite şi Franţa

VIDEO. Macron în SUA: Donald Trump salută "prietenia" istorică dintre Statele Unite şi Franţa

Preşedintele american, Donald Trump, a salutat, la Casa Albă, "prietenia" istorică dintre Statele Unite şi Franţa, mulţumindu-i omologului său francez, Emmanuel Macron, pentru participarea la operaţiunile din Siria.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

"Astăzi, reafirmăm prietenia care înfloreşte de două secole. Este foarte bine că organizăm prima vizită de stat primindu-l pe liderul celui mai vechi aliat al Statelor Unite, mândra naţiune Franţa", a declarat Donald Trump alături de Emmanuel Macron, citează Mediafax.

Liderul de la Casa Albă i-a mulţumit preşedintelui Franţei pentru participarea la operaţiunile din Siria.

"Ne rugăm pentru familia Bush", a adăugat Donald Trump, în contextul spitalizării fostului preşedinte George H.W. Bush la scurt timp după înmormântarea soţiei sale, Barbara Bush. "Îi dorim recuperare grabnică preşedintelui Bush", a spus Trump.

Liderul SUA a exprimat solidaritate cu poporul canadian, după atacul cu vehicul din Toronto. "Gândurile noastre sunt la familiile îndurerate din Canada", a precizat Donald Trump.

La rândul său, Emmanuel Macron i-a mulţumit lui Donald Trump pentru invitarea în vizita de stat, a transmis condoleanţe pentru decesul Barbarei Bush şi a condamnat atacul din Toronto.

"America reprezintă posibilităţi nelimitate pentru ţara mea", a afirmat preşedintele Franţei. "Franţa şi Statele Unite împărtăşesc idealurile de libertate şi pace", a subliniat Macron.

 

Comentarii

loading...