13.1 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăInternaționalEpoch Times: Date electorale din Georgia arată 17.650 de voturi trecute de...

Epoch Times: Date electorale din Georgia arată 17.650 de voturi trecute de la Trump la Biden

O echipă condusă de Lynda McLaughlin, împreună cu specialiștii de date Justin Mealey și Dave Lobue, au prezentat rezultatele în fața Subcomitetului pentru alegeri al Senatului din Georgia.

Mealey a lucrat ca tehnician de război electronic în marina SUA timp de nouă ani și jumătate și a fost fost contractant al Agenției Centrale de Informații (CIA) în calitate de analist de date și programator pentru Centrul Național de Luptă împotriva Terorismului. În prezent, lucrează pentru una dintre cele patru mari firme de contabilitate ca programator.

Lobue este un om de știință al datelor, cu o experiență de peste un deceniu în mai multe industrii.

„Ceea ce avem aici este că avem de fapt fraudă pe care o putem demonstra în aceste alegeri, a existat fraudă în alegerile din Georgia, o putem dovedi cu date”, a spus Mealey. „Voința de vot a poporului din Georgia nu se reflectă în ceea ce a fost certificat de secretarul de stat”.

Conform analizei lor privind datele electorale ale seriilor temporale, care a fost publicată online încă din 24 decembrie, voturile lui Trump au scăzut în diferite județe, în loc să crească așa cum fac în mod normal.

În consecință, 17.650 de voturi ar fi fost schimbate de la Trump la Biden.

 

Echipa a declarat că schimbarea s-a întâmplat la nivel de județ și că este greu de observat la nivel de stat, deoarece scăderile au fost compensate de date exacte încărcate de alte județe.

Au spus un „exemplu clar de schimbare a votului” în județul DeKalb.

La 21:11 ora locală, Trump a primit 29.391 de voturi, în timp ce Biden a primit simultan 17.218. Cu toate acestea, în următoarea actualizare de timp raportată, voturile lui Trump au devenit 17.218, în timp ce Biden a trecut la 29.391.

În acest eveniment unic, 12.173 de voturi au fost schimbate, cred oamenii de știință de date.

Rezultatele alegerilor certificate de stat arată că Trump a pierdut Georgia cu 12.670 de voturi. Trump încă contestă rezultatele în diferite instanțe.

Echipa McLaughlin nu a numit niciun oficial de stat, oficial al județului sau producători de mașini de vot. Ei au subliniat că analiza nu este partizană.

„Analiza este pur științifică, nu se bazează pe nicio afiliere politică, roșu, albastru, stânga sau dreapta. Obiectivul se concentrează într-adevăr pe numere, date și sisteme de rețea de mașini ”, a spus el.

Epoch Times nu poate verifica acuzația în mod independent menționează jurnaliștii.

Biroul secretarului de stat din Georgia nu a răspuns unei cereri de comentarii din partea The Epoch Times. Secretarul de stat Brad Raffensperger și biroul său au negat vehement că frauda electorală sistemică a avut loc în timpul alegerilor din noiembrie.

Experții au declarat în cursul ședinței de miercuri că au crezut că schimbarea s-ar fi putut întâmpla în timpul procesului de evaluare a rezultatelor și raportare (RTR).

Pe baza informațiilor publicate pe site-ul Dominion Voting Systems, Georgia a folosit sistemele de vot Dominion în timpul alegerilor din noiembrie.

Lucrătorii la sondaj pot respinge sau valida buletinele de vot în timpul procesului RTR. Într-un videoclip difuzat pe scară largă, un supraveghetor al alegerilor din județul Coffee a demonstrat cum software-ul de votare Dominion Voting Systems permite schimbarea voturilor printr-un proces de „adjudecare”. Procesul permite operatorului să adauge note de vot la un scrutin scanat, precum și să anuleze notele de vot deja aflate în buletin, a raportat The Epoch Times.

Pe baza unei declarații a lui Richard Barron, directorul Comitetului pentru alegeri și înregistrare al județului Fulton, adjudecările de vot au avut loc în mod substanțial în județul cu cea mai mare populație din statul Peach.

„Am scanat 113.130 în urmă cu câteva momente, am judecat 106.000 plus [93,7%] dintre acestea”, se poate vedea într-un videoclip. „Singurele buletine de vot adjudecate sunt dacă avem un buletin de vot cu un concurs pe care există o întrebare cu privire la cum îl citește computerul. Deci, panoul de examinare a votului determină apoi intenția alegătorului. ”

Cu toate acestea, rezultatele neoficiale care au fost utilizate în analiză de către echipa lui McLaughlin ar trebui publicate după procesul de adjudecare, conform unui ghid de utilizare și raportare (pdf) al Dominion, care este disponibil pe site-ul secretarului de stat din Colorado.

Este puțin probabil ca voturile lui Trump să scadă.

Există un pas numit „audit” în procesul RTR după ce voturile sunt adjudecate și datele sunt publicate și trimise secretarului de stat și portului de date media. Se pare că ajustările pot fi făcute în continuare, dacă este necesar, după ce rezultatele neoficiale sunt făcute publice în timpul etapei de „audit”.

Manualul de utilizare nu oferă informații detaliate despre modificările specifice, dacă există, care pot fi făcute în timpul procesului de audit, inclusiv dacă buletinele de vot pot fi adăugate sau scăzute în timpul procesului respectiv.

 

Cele mai citite

UE finanțează construirea unei fabrici de muniție în România, destinată înarmării țărilor NATO

Comisia Europeană va aloca circa 47 de milioane de euro pentru a se construi, în România, o fabrică de muniție ultramodernă, care va produce...

Reprezentanții Comisiei Europene, în vizită la București. Discuții despre situația fiscală a României, cererea de plată numărul 3

Reprezentanții Comisiei Europene derulează o vizită la București în perioada 18-21 martie, iar discuțiile se axează pe situația fiscală a României, cererea de plată...

Premieră în România. Nicky Minaj, pentru prima dată pe o scenă în țara noastră

Organizatorii Festivalului Saga 2024 au dezvăluit că printre artiștii internaționali invitați se numără și Nicki Minaj, o figură de marcă în muzica rap. Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă