6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalEuro-parlamentarii liberali și democrați se ploconesc în fața globalistului-șef George Soros

Euro-parlamentarii liberali și democrați se ploconesc în fața globalistului-șef George Soros

Euro-parlamentarul belgian l-a felicitat pe George Soros pentru faptul că revista Financial Times l-a proclamat ”omul anului 2018”. ”Felicitari, George Soros, omul anului pentru Financial Times! Faptul că ești atacat de lideri ai extremei-dreapta precum Orban și Trump e o garanție că faci ceea ce trebuie pentru apărarea democrației liberale”, a apreciat Guy Verhofstadt.

Ideologul progresist George Soros este unul din cei mai activi susținători ai desființării statelor-națiune și ai înlocuirii autorităților naționale legitime cu un Guvern mondial.

Șeful euro-parlamentarilor ALDE, Guy Verhofstadt, este și el un aprig inamic al națiunilor europene și un susținător al desființării frontierelor statelor europene.

În aceeași zi în care l-a felicitat pe George Soros, euro-parlamentarul ALDE a criticat din nou intenția Marii Britanii de a părăsi UE. Scriind pe pagina sa de Facebook despre Brexit, Guy Verhofstadt a apreciat: ”Acest lucru ne va face mai săraci. Vom pierde oportunități. Asta nu e progres. Ar trebui să dărâmăm barierele din interiorul Europei, nu să construim bariere înauntrul Europei. Ar trebui să extindem orizonturile continentului nostru, nu să îngustăm orizonturile Europei.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă