Euro-parlamentarii liberali și democrați se ploconesc în fața globalistului-șef George Soros

Euro-parlamentarii liberali și democrați se ploconesc în fața globalistului-șef George Soros

Șeful euro-parlamentarilor aparținând grupurilor Liberal și Democrat (ALDE), Guy Verhofstadt, i-a adus un omagiu omului de afaceri George Soros, pentru promovarea globalismului în Europa.

Rl online 0 comentarii

Euro-parlamentarul belgian l-a felicitat pe George Soros pentru faptul că revista Financial Times l-a proclamat ”omul anului 2018”. ”Felicitari, George Soros, omul anului pentru Financial Times! Faptul că ești atacat de lideri ai extremei-dreapta precum Orban și Trump e o garanție că faci ceea ce trebuie pentru apărarea democrației liberale”, a apreciat Guy Verhofstadt.

Ideologul progresist George Soros este unul din cei mai activi susținători ai desființării statelor-națiune și ai înlocuirii autorităților naționale legitime cu un Guvern mondial.

Șeful euro-parlamentarilor ALDE, Guy Verhofstadt, este și el un aprig inamic al națiunilor europene și un susținător al desființării frontierelor statelor europene.

În aceeași zi în care l-a felicitat pe George Soros, euro-parlamentarul ALDE a criticat din nou intenția Marii Britanii de a părăsi UE. Scriind pe pagina sa de Facebook despre Brexit, Guy Verhofstadt a apreciat: ”Acest lucru ne va face mai săraci. Vom pierde oportunități. Asta nu e progres. Ar trebui să dărâmăm barierele din interiorul Europei, nu să construim bariere înauntrul Europei. Ar trebui să extindem orizonturile continentului nostru, nu să îngustăm orizonturile Europei.”

Comentarii

loading...