Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Europa impune noi restricții pe măsură ce cazurile de infectări cu COVID-19 se înmulțesc alarmant

Europa impune noi restricții pe măsură ce cazurile de infectări cu COVID-19 se înmulțesc alarmant

Al doilea val al pandemiei de coronavirus din Europa se accelerează forțând țările să impună reguli de distanțare din ce în ce mai serioase, în încercarea de a evita revenirea la carantinare completă.

Romania libera 0 comentarii

Franța a anunțat un record zilnic de infecții cu coronavirus, infecțiile confirmate ajungând la peste 52.000 duminică, comparativ cu aproximativ 85.000 de cazuri confirmate în SUA sâmbătă, a căror populație este de aproximativ cinci ori mai mare.

Italia, care se luptă cu o creștere explozivă a infecțiilor și se apropie de 20.000 de cazuri confirmate pe zi, a impus cele mai dure restricții asupra populației sale de la încheierea blocării, inclusiv închiderea tuturor barurilor și restaurantelor la ora 18 În Spania, guvernul a anunțat duminică o stare de urgență, așa cum a făcut-o în martie, oferind autorităților naționale puteri mai mari de a impune politici de distanțare socială și de îngrijire medicală de urgență, scrie www.wsj.com.

Infecțiile confirmate zilnic în Europa, care au depășit infecțiile detectate zilnic de SUA în luna octombrie, amenință să copleșească capacitatea țărilor europene de a testa, urmări și izola purtătorii de viruși, autorități importante și experți în sănătate pentru a avertiza că pandemia ar putea scăpa de sub control. Guvernele speră că măsurile de ultimă oră, cum ar fi limitarea socializării și a vieții de noapte, pot reduce din nou contagiunea fără a sufoca redresarea economică a Europei.

Comentarii

loading...