19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalFilipine: O americancă a fost arestată după ce a încercat să scoată...

Filipine: O americancă a fost arestată după ce a încercat să scoată ilegal din ţară un bebeluş

Suspecta era pe cale să se îmbarce în zborul către Statele Unite, însă nu a prezentat documentele de călătorie ale bebeluşului, a declarat Melvin Mabulac, un purtător de cuvânt al Biroului pentru Imigrări.

Compania aeriană a sesizat autorităţile aeroportului, care au descoperit că femeia a ascuns într-o geantă legată de talie bebeluşul pe care l-a scos abia după ce a trecut de serviciile de imigrare.

“Bebeluşul era ascuns într-o geantă de dimensiuni mari, iar ea nu a declarat prezenţa acestuia inspectorului de la imigrări”, a indicat Mabulac.

Autorităţile bănuiesc că bebeluşul, în vârstă de aproape o săptămână, este filipinez, a mai spus el.

Femeia a fost predată Biroului Naţional de Investigaţii care va stabili dacă este vorba despre un caz de trafic de persoane. Copilul a fost preluat de Departamentul de Asistenţă Socială şi Dezvoltare.

Un oficial de la biroul de imigrări a afirmat că suspecta a declarat că este mătuşa copilului.

“Ea a spus că intenţiona să ducă copilul în SUA pentru a i se administra vaccinuri şi pentru a participa la ritualuri religioase”, a declarat oficialul pentru postul de radio DZBB din Manila.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă