15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalFocuri de armă au fost auzite pe London Bridge VIDEO

Focuri de armă au fost auzite pe London Bridge VIDEO

Conform unor noi informații, poliția ar fi împușcat și rănit serios o persoană după ceea ce ar fi putut fi un atac cu cuțitul.

UPDATE 2: Un bărbat care avea un cuţit a fost dezarmat de un londonez, înainte să fie împuşcat de Poliţie. Clipul video, mai jos:

UPDATE 1: Un mort şi patru răniţi ar fi la acest moment, lângă London Bridge.

Alte informații vorbesc despre cel puțin o persoană care să fi fost ucisă în urma evenimentului, cel mai probabil atacatorul împușcat de poliție.

Conform unor noi informații, poliția a deschis focul după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie pe Podul Londrei.

Focuri de armă au fost trase vineri după amiază lângă Podul Londrei, anunță un martor, citat de Daily Mail. Această informație a fost confirmată de către un purtător de cuvând al poliției londoneze, conform B1.ro.

“Ne confruntăm în acest moment cu un incident la Podul Londrei. Vă rog să așteptați pentru informații suplimentare”, s-a limitat acesta în a declara.

Momentan nu sunt informații despre posibile victime sau natura atacului armat, fiind un eveniment în desfășurare.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă