10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalFocuri de armă la un liceu din Texas. Cel puțin opt persoane...

Focuri de armă la un liceu din Texas. Cel puțin opt persoane au murit

“S-a produs un incident în această dimineaţă într-un liceu, în care a fost implicat un atacator înarmat. Incidentul este în desfăşurare, dar este sub control. Au fost confirmaţi răniţi”, a precizat districtul şcolar din Santa Fe pe pagina sa de Facebook, fără a spune despre ce liceu este vorba.

Şeriful comitatului limitrof Harris a precizat anterior că este vorba de Santa Fe High School, în suburbia oraşului Houston.

Presa locală a relatat, făcând referire la surse poliţieneşti, că o persoană a fost arestată. Unele media au relatat că mai mult persoane ar fi fost chiar ucise.

“Cineva a intrat cu o puşcă şi a început să tragă, iar o fată a fost rănită la picior”, a declarat un martor pentru postul de televiziune local KTRK. Această sursă a precizat că mai mulţi elevi au început să fugă din liceu.

Richard Allen, părintele unui elev, a spus la acelaşi post de televiziune că a ajuns la faţa locului la scurt timp după ce a început atacul şi că a văzut mai multe persoane luate de ambulanţă.

“Fiul meu a spus că cineva a intrat în sala unde aveau loc cursurile de artă şi a început să tragă asupra multor elevi”, a afirmat el.

 

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Ciolacu, declarații cu privire la discuțiile din Qatar

Într-o vizită oficială în Doha, capitala Qatarului, premierul Marcel Ciolacu a purtat miercuri întrevederi semnificative, conturând perspectivele de cooperare și colaborare între România și...
Ultima oră
Pe aceeași temă