9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăInternaționalFord va produce măști sanitare în Turcia

Ford va produce măști sanitare în Turcia

Măştile, al căror design a fost dezvoltat de departamentul de cercetare-dezvoltare al producătorului auto, în urma discuţiilor cu ministerele Tehnologiei şi Sănătăţii, vor proteja întreaga faţă, la un unghi de 150 de grade, spre deosebire de alte modele.

Haydar Yenigün, directorul general al Ford Otosan, a precizat că producţia de măşti se bazează pe designul dezvoltat de Ford Otosan împreună cu un furnizor din industrie.

Pentru a sprijini sectorul sănătăţii, din ce în ce mai multe branduri auto au anunţat că vor produce ventilatoare medicale.

Şi sectorul apărării din Turcia va produce ventilatoare medicale.

În Turcia, numărul cazurilor confirmate în ultimele două săptămâni este de 2.433, dintre care 59 de decese.

Marţi, Ford a anunţat că lucrează cu divizia de sănătate a General Electric (GE) şi cu firma 3M Co pentru a accelera în SUA producţia de ventilatoare pentru pacienţi şi de măşti de protecţie respiratorie pentru angajaţii din sănătate.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan. Compania proiectează, produce, comercializează şi furnizează o linie completă de autoturisme, camioane, SUV-uri, vehicule electrificate marca Ford şi vehicule de lux Lincoln, oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Ford are aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume. 

Cele mai citite

Cum îți poate afecta corpul o alimentație nesănătoasă?

Alimentația este extrem de importantă pentru ca organismul nostru să funcționeze la capacități maxime. O dietă bogată în substanțe nutritive ne va ajuta să...

O femeie din Republica Moldova și soțul ei rus au fost uciși în atacul de la Moscova

O femeie originară din Republica Moldova a fost ucisă în atacul terorist care s-a produs la Moscova în seara de 22 martie 2024. Confirmarea acestui...

Poșta română a aprobat o creştere a fondului de salarii cu aproximativ 105 milioane lei

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” a aprobat, luni, o creştere a fondului de salarii la nivelul maxim prevăzut de lege, respectiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă