21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalFoștii președinți americani, gata să se vaccineze în public anti-Covid

Foștii președinți americani, gata să se vaccineze în public anti-Covid

Barack Obama, într-un interviu acordat radioului SiriusXM, a declarat că își va face vaccinul dacă expertul american în top cu boli infecțioase Anthony Fauci va garanta pentru pentru o astfel de soluție anti-Covid-19.

„Dacă Anthony Fauci îmi spune că acest vaccin este sigur și că mă pot vaccina, în sensul că te imunizează împotriva Covidului, absolut, îl voi lua”, a spus Obama.
“S-ar putea să ajung să o fac în direct la televizor, doar pentru ca oamenii să știe că am încredere în cuceririle științei”, a mai spus Obama.

Freddy Ford, șeful de cabinet al lui George W. Bush, a declarat pentru CNN că și fostul președinte a dorit să contribuie la promovarea vaccinării.

“În primul rând, vaccinurile trebuie considerate din start sigure și trebuie administrate categoriilor de populațiilor prioritare”, a declarat Ford pentru CNN, adăugând că ”președintele Bush se va vaccina la rândul său și va face acest lucru cu plăcere în fața camerelor de luat vederi”.

Angel Urena, secretarul de presă al lui Bill Clinton, a declarat pentru CNN că și fostul președinte democrat ar fi dispus să se vaccineze, de asemenea, în public.

Vaccinurile dezvoltate de Pfizer-BioNTech și Moderna-NIH sunt așteptate să fie aprobate de autoritățile SUA în scurt timp iar un oficial științific de vârf a declarat miercuri că Statele Unite speră să fie imunizați nu mai puțin de 100 de milioane de oameni până la sfârșitul lunii februarie.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă