7.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăInternaționalFostul șef al unui lanț celebru de cafenele ar putea candida la...

Fostul șef al unui lanț celebru de cafenele ar putea candida la președinția SUA

Schultz, care va rămâne preşedintele emerit al companiei după retragerea sa, a admis că nu exclude posibilitatea unei candidaturi la preşedinţia Statelor Unite.

“Intenţionez să mă gândesc la o serie de opţiuni, care ar putea include o funcţie publică, dar sunt departe de a fi luat o decizie în legătură cu viitorul”, a declarat Howard Schultz, potrivit postului CNBC.

Şeful Starbucks a fost în mod frecvent menţionat ca un potenţial candidat în 2020 la preşedinţia SUA din partea Partidului Democrat şi a devenit tot mai implicat în discuţiile pe teme politice, inclusiv criticându-l pe preşedintele Donald Trump, despre care a afirmat că este “preşedintele care creează episodic haos, în fiecare zi”. 

Într-un interviu acordat luni cotidianului The New York Times, Howard Schultz a afirmat: “De ceva vreme sunt profund îngrijorat pentru ţara noastră – divizarea crescând în plan intern şi poziţia noastră în lume”.

“Unul dintre lucrurile pe care vreau să le fac în următorul meu capitol este să descopăr dacă există un rol prin care aş putea să dau înapoi”, a declarat şeful Starbuck, adăugând: “Nu sunt încă exact sigur ce înseamnă acest lucru”.

După retragerea lui Howard Schultz, efectiv din data de 26 iunie, conducerea companiei Starbucks va fi preluată de Myron E. Ullman, fost preşedinte şi director general al J.C. Penney, care a fost numit preşedinte, în timp ce Mellody Hobson, anterior preşedinte şi director al firmei Ariel Investments, va avea funcţia de vicepreşedinte.

Cele mai citite

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat o rezoluție de încetare a focului în Gaza

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat luni, după mai bine de cinci luni de război între Israel şi gruparea islamistă Hamas în Fâşia...

SRI, mesaj de Ziua Poliției Române. “Promitem că dorințele puse astăzi rămân între noi”

Cu o abordare plină de înțelepciune și respect, Serviciul Român de Informații (SRI) și-a demonstrat încă o dată măiestria în transmiterea de urări cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă