10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Scriitor francez: Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne...

FOTO. Scriitor francez: Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne să fie iubite

Gusturile nu se discută, spune Yann Moix. Eu prefer un trup tânăr, atâta tot, adaugă autorul.

Un scriitor francez este intens criticat pentru declarațiile sale făcute fără menajamente. S-a declarat ”incapabil” de a fi atras de femei trecute de 50 de ani, chiar dacă el însuși are această vârstă, potrivit cotidianului The Independent, citat de doctorulzilei.ro.

Yann Moix, un fost câștigător al prestigiosului premiu literar francez Prix Goncourt a spus că femeile peste 50 de ani sunt invizibile pentru el.

Iată ce a declarat scriitorul revistei franceze Marie Claire: ”Să nu exagerăm. Nu pot! Sunt prea bătrâne! Eu prefer trupurile tinere, atâta tot.”

Autor a 10 romane și o prezență constantă la televiziunile franceze, Yann Moix a adăugat: ”Trupul unei femei de 25 de ani este extraordinar. Pe când cel al unei femei de 50 de ani, nu.”

Mai mult, a spus că preferă asiaticele, în special femeile din Coreea, China și Japonia.

Declarațiile lui au stârnit valuri de reacții în media franceză, iar o cunoscută jurnalistă și regizoare, Colombe Schneck, în vârstă de 52 de ani i-a dat o replică acidă pe Instagram, postând o fotografie cu ea goală, cu un posterior apetisant și ferm în prim plan și scriind: ”Uite fundul unei femei de 52 de ani, idiotule! Nici nu știi ce pierzi, încuiatule!”, a scris femeia, după care a șters postarea.

Și actrița de comedie Marina Fois, în vârstă de 49 de ani, a glumit pe seama scriitorului: ”Mai am doar un an și 14 zile pentru a putea să mă culc cu Yann Moix. Cu puțin noroc, se va întâmpla”, a scris femeia pe Twitter.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă