Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Franţa doreşte o cale credibilă de ieşire din criza privind Brexit-ul

Franţa doreşte o cale credibilă de ieşire din criza privind Brexit-ul

Premierul britanic Theresa May trebuie să prezinte o cale clară şi credibilă pentru ieşirea din situaţia tulbure ce învăluie ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană pentru ca Franţa să accepte o amânare a Brexit-ului, a declarat ministrul francez de finanţe Bruno Le Maire.

Rl online 0 comentarii

''Este nevoie de claritate privind motivul amânării şi cum va facilita el în cele din urmă un acord'', a declarat Le Maire la televiziunea FranceInfo.

Întrebat dacă este inevitabil un Brexit fără acord, dacă premierul May nu reuşeşte, Le Maire a răspuns: ''Prefer un acord. Dar Theresa May ar trebui să ne dea motivele pentru care ea doreşte o amânare, iar aceste motive trebuie să fie credibile''.

Theresa May merge marţi la Berlin şi Paris pentru a se întâlni cu doi mediatori de seamă ai UE, înainte de un summit crucial ce va avea loc miercuri şi la care liderii Uniunii vor lua o decizie în privinţa prelungirii Brexit-ului.

Comentarii

loading...