Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Macron

Președintele Macron

Franța nu va impune carantină pentru cetățeni din UE sau din Marea Britanie

Franţa nu va impune măsuri de carantină pentru cetățeni care vin din alte state UE, din Spațiul Schengen sau din Marea Britanie.

Mihai Diac 0 comentarii

Franţa nu va impune perioadă de carantină "niciunei persoane, indiferent de naţionalitatea sa, provenind din Uniunea Europeană, din Spațiul Schengen sau din Regatul Unit", a anunţat, duminică, preşedinţia Franței.

În  afara acestor situații, adică pentru cetățeni (inclusiv francezi) care intră în Franța venind dintr-o altă zonă decât UE, spaţiul Schengen sau Regatul Unit, procedura va fi anunțată de Ministerul de Externe de la Paris "în următoarele zile", a menționat comunicatul Președinției Franței.

Comentarii

loading...