Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paris (Foto: www.france-pub.com)

Paris (Foto: www.france-pub.com)

Franța și-a rechemat ambasadorul din Turcia, după ce Erdogan l-a insultat pe Macron

Franța și-a rechemat pentru consultări ambasadorul din Turcia, după ce președintele Erdogan a avut o declarație în care l-a insultat pe președintele Macron.

Mihai Diac 0 comentarii

Franța și-a rechemat pentru consultări ambasadorul din Turcia, după ce președintele Erdogan a avut o declarație în care l-a insultat pe președintele Macron, au anunțat agențiile internaționale de presă.

Astfel, Palatul Elysée a respins declarația președintelui Recep Erdogan, calificând-o drept "inacceptabilă".

Declarația care a tensionat relațiile dintre Franța și Turcia este cea în care preşedintele Erdogan îi recomanda președintelui Macron să se ducă să-și facă un control psihiatric. Erdogan a făcut această declarație după ce, ca urmare la atentatul comis de un musulman în Franța, președintele Macron avertiza că el, personal, "nu va renunța" la caricaturile cu Profetul Mahomed.

"Tot ce se poate spune despre un şef de stat care tratează astfel milioane de membri ai diferitelor comunităţi religioase este: mergeţi să vă faceţi un consult al sănătăţii mintale", l-a îndemnat președintele Erdogan pe președintele Macron.

Comentarii

loading...