Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Germania: Poliţia federală va crea un departament pentru combaterea infracţiunilor de ură

Germania: Poliţia federală va crea un departament pentru combaterea infracţiunilor de ură

Poliţia federală din Germania ca crea un departament pentru combaterea grupurilor extremiste de dreapta şi a atacatorilor care acţionează individual, ne spune DPA

Lorand Stoica 0 comentarii

Informaţiile prezentate de sursele citate menţionează un document de planificare internă al Biroului Federal de Investigaţii Criminale (BKA), potrivit căruia vor fi necesare până la 440 de posturi suplimentare pentru a crea un ''birou central pentru lupta împotriva incitării la ură''.

Planul, prezentat Ministerului de Interne al Germaniei, a fost creat ca urmare a temerilor crescute privind amploarea extremismului militant de dreapta în ţară.

BKA sugerează crearea unei noi entităţi în cadrul unui departament sub autoritatea statului. Două grupuri din cadrul acestei noi structuri ar urma să se ocupe de infracţiunile legate de extremismul de dreapta, identificarea precoce a reţelelor, identificarea discursului de incitare la ură pe internet precum şi de ameliorarea coordonării internaţionale între autorităţi.

Comentarii

loading...