13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInternaționalGermania: Un poliţist a deschis focul asupra unui bărbat în Catedrala din...

Germania: Un poliţist a deschis focul asupra unui bărbat în Catedrala din Berlin

Individul a fost “rănit în picior” într-un incident care s-a produs în jurul ori locale 16 (ora României, 17), a transmis poliţia pe Twitter.

O reprezentantă a poliţiei a transmis că în urma acestui incident a fost rănit şi un ofiţer de poliţie, informează agenţia Dpa.

Catedrala din Berlin, una din principalele atracţii ale capitalei germane, se aflată într-o zonă frecventată de numeroşi turişti.

 

Poliţia germană a indicat că nu are elemente referitoare la motivaţii teroriste ale incidentului care a avut loc duminică în Catedrala din Berlin, în cursul căruia un bărbat înarmat cu un cuţit a fost rănit cu focuri de armă, relatează AFP.

”Nu există elemente care să arate că în spatele acestui incident se află motivaţii teroriste”, a indicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei pentru AFP.

Bărbatul care a provocat tulburări în edificiul religios, înainte de a fi rănit cu gloanţe de către poliţie, era înarmat cu un cuţit. El este în vârstă de 53 de ani şi are cetăţenie austriacă, potrivit sursei.

Agenţia DPA relatează la rândul său că un poliţist a fost grav rănit după ce a fost împuşcat de un coleg de-al său care îl urmărea pe bărbatul care a năvălit în catedrală înarmat cu un cuţit.

Cele mai citite

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă