12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalGrădina zoologică din Londra a început cea mai dificilă sarcină a anului:

Grădina zoologică din Londra a început cea mai dificilă sarcină a anului:

Verificările permit îngrijitorilor să stabilească starea generală de sănătate a animalelor, să determine dacă sunt gestante ori când urmează să năpârlească.

În plus, după stabilirea greutăţii lor, este mai uşor de determinat modul în care trebuie făcută administrarea medicamentelor, spune instituţia.

Informaţiile sunt împărtăşite cu grădini zoologice din întreaga lume prin ZSL, o organizaţie dedicată conservării habitatelor animalelor din întreaga lume.

Măsurarea animalelor nu este însă o misiune uşoară. Pinguinii, spre exemplu, trebuie păcăliţi să meargă peste cântar când se aliniază pentru masa de dimineaţă. În cazul leilor, micul dejun este agăţat sus, pentru ca ei să se lungească în întregime.

„Trebuie să avem statisticile vitale pentru orice animal din grădina zoologică, de la cea mai înaltă girafă la cea mai mică furnică”, a declarat Teague Stubbington de la ZSL. „Ne ajută să ne asigurăm că fiecare animal de care avem grijă este sănptos, mănâncă bine şi creşte în ritmul în care trebuie. Greutatea este, în mod special, un indicator important de sănătate şi bunăstare”.

Nu toate cele peste 19.000 de animale din cele 560 de specii de la London Zoo vor fi cântărite: uneori, doar unul dintr-un grup sau colonie este măsurat.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă