Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Granițele UE se închid timp de 30 de zile, din cauza coronavirusului

Granițele UE se închid timp de 30 de zile, din cauza coronavirusului

Granițele exterioare ale Uniunii Europene se închid timp de 30 de zile, ca măsură de contracarare a răspândirii coronavirusului, a anunțat, marți, cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Mihai Diac 0 comentarii

Statele membre ale Uniunii Europene au decis, marţi, în unanimitate să interzică timp de 30 de zile intrarea în UE a persoanelor care nu sunt cetăţeni ai țărilor membre UE, a anunțat cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

"Germania va pune în aplicare această decizie imediat", a precizat Angela Merkel.

De la decizia de închidere a granițelor UE vor fi exceptați cetăţenii unor țări din afara UE dar care au un permis de rezidenţă de lungă durată într-o ţară UE.

Pe de altă parte, autoritățile UE vor lua măsuri pentru revenirea, din afara Uniunii, a acelor cetățeni UE care au fost împiedicați să se întoarcă acasă din cauza măsurilor împotriva coronavirusului.

Comentarii

loading...