Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul de la Cairo, profund îngrijorat de situația din Siria

Guvernul de la Cairo, profund îngrijorat de situația din Siria

Egiptul s-a declarat sâmbătă profund preocupat de escaladarea militară în Siria, care ar putea afecta siguranţa poporului sirian şi pune în pericol acordurile de reducere a tensiunilor, transmite Reuters.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Forţele aeriene americane, franceze şi britanice au tras peste 100 de rachete în noaptea de vineri spre sâmbătă, având ca ţintă instalaţii de arme chimice ale guvernului sirian, în replică la presupusul atac chimic petrecut la Douma la 7 aprilie.

Fără a menţiona în mod direct loviturile aeriene din cursul nopţii, Ministerul de Externe de la Cairo se declară profund preocupat de ''actuala escaladare militară în Siria''.

De asemenea, diplomaţia egipteană respinge folosirea de arme interzise la nivel internaţional pe teritoriul sirian şi cere o anchetă internaţională transparentă.

''Republica Arabă Egipt îşi exprimă solidaritatea cu poporul frate sirian în aspiraţiile sale de a trăi în securitate şi stabilitate'', se arată în comunicatul Ministerului de Externe.

Acesta cheamă la o soluţionare paşnică a crizei siriene şi la eforturi pentru ca ajutoarele umanitare să ajungă la cei afectaţi de conflict, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...