Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani l-a avertizat duminică pe liderul SUA, Donald Trump, în legătură cu politicile ostile la adresa Teheranului.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani l-a avertizat duminică pe liderul SUA, Donald Trump, în legătură cu politicile ostile la adresa Teheranului.

Hassan Rouhani îl avertizează pe Donald Trump. Ce ar putea provoca un conflict militar

Preşedintele iranian Hassan Rouhani l-a avertizat duminică pe liderul SUA, Donald Trump, în legătură cu politicile ostile la adresa Teheranului, afirmând că "un război cu Iranul este mama tuturor războaielor", se arată într-un comunicat de pe site-ul Preşedinţiei de la Teheran.

Florin Budescu 0 comentarii

"America trebuie să înţeleagă (...) pacea cu Iranul este mama tuturor păcilor şi războiul cu Iranul este mama tuturor războaielor", a declarat liderul de la Teheran în cadrul unei reuniuni a diplomaţilor iranieni.

"Nu am fost niciodată intimidaţi şi vom răspunde la ameninţare cu ameninţare", a completat preşedintele.

"Domnule Trump (...) nu te juca cu coada leului, vei regreta", a adăugat Rouhani

Comentarii

loading...