10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalHillary Clinton exclude o candidatură în alegerile prezidenţiale din 2020

Hillary Clinton exclude o candidatură în alegerile prezidenţiale din 2020

”Nu candidez, dar voi continua să vorbesc şi să apăr lucrurile în care cred”, a declarat Clinton, care a fost înfrântă în alegerile prezidenţiale din 2016 de către candidatul republican Donald Trump.

”Vreau să mă asigur că oamenii înţeleg că voi continua să mă exprim”, a subliniat ea.

”Nu plec nicăieri. În joc este ţara noastră, ceea ce se întâmplă în acest moment mă îngrijorează profund”, a declarat fostul secretar de Stat (2009-2013).

Hillary Clinton s-a întâlnit deja cu personalităţi democrate care doresc să se lanseze în cursa către fotoliul de la Casa Albă în 2020.

Fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama Joe Biden ar urma să candideze în alegerile prezidenţiale, potrivit postului american CNN.

”Le-am spus fiecăruia dintre ei să nu considere nimic luat de-a gata, chiar dacă avem o lungă listă de probleme reale şi de promisiuni neîndeplinite ale acestei administraţii (Trump) care merită să fie subliniate”, a declarat Clinton.

Întrebată dacă ar vrea să ocupe noi funcţii publice, Clinton a părut să evite să îndepărteze această posibilitate.

”Nu cred, dar îmi place să trăiesc la New York şi sunt atât de recunoscătoare că am avut şansa să fiu sentoare timp de opt ani şi să lucrez cu oameni dintot statul”, a declarat fosta senatoare din statul New York.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă