10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalIncendiu la Moscova, 11 răniți

Incendiu la Moscova, 11 răniți

Cel puţin 11 persoane au fost rănite joi într-un incendiu de proporţii izbucnit la o centrală electrică din regiunea Moscovei, au anunţat responsabili şi media ruse, citate de Reuters şi EFE.

Focul de la centrala termoelectrică 27 din nord-estul capitalei ruse a cuprins o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi, potrivit unui martor ocular, flăcările ajungeau şi la 50 de metri înălţime.

Ministerul pentru situaţii de urgenţă a indicat pentru Interfax că 11 persoane au fost rănite, în timp ce Ministerul rus al Sănătăţii a informat că şase persoane au suferit arsuri de gradul 1 şi 2.

Serviciile de salvare, care au trimis la faţa locului 150 de pompieri cu câteva zeci de maşini, elicoptere şi trenuri de specialitate, au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul.

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare a menţionat că nu a existat pericolul ca focul să se extindă la zone rezidenţiale.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă