20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalIncident armat grav la Paris. Câte victime sunt

Incident armat grav la Paris. Câte victime sunt

Un individ a deschis focul spre un bărbat care tocmai ieşise din închisoare şi care era însoţit de fiica lui, în vârstă de zece ani. Incidentul a avut loc în zona Pantin, situată în Seine-Saint-Denis, în nord-estul Parisului.

Cele două persoane au fost rănite şi sunt spitalizate, fără a prezenta riscuri vitale, a comunicat Parchetul din districtul Bobigny (Paris).

Autorul atacului a reuşit să fugă cu o trotinetă şi este căutat activ de poliţie.

Zona a fost izolată de efectivele forţelor de ordine, care colectează probe şi încearcă să afle motivul atacului. Cazul a fost încredinţat Brigăzii criminale a Poliţiei.

Luni a avut loc un incident armat la Spitalul Henry Dunant din Paris, soldat cu un mort şi un rănit. Autorităţile franceze suspectează că atacul armat a fost o reglare de conturi.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă