19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalIndia: 39 de persoane dispărute după naufragiul unui vas turistic

India: 39 de persoane dispărute după naufragiul unui vas turistic

Nava transporta 73 de persoane, dintre care 26 au fost salvate, potrivit lui Adnan Asmi, reprezentant al poliţiei locale.

La operaţiunile de căutare, care sunt îngreunate de ploile musonice abundente, iau parte aproximativ 300 de persoane aflate la bordul mai multor nave şi al unui elicopter, printre care membri ai Forţei naţionale de gestionare a catastrofelor.

Conform presei locale, o echipă specială de scafandri dotaţi cu sonare se vor alătura operaţiunilor de salvare în cursul zilei de luni.

Potrivit unui ministru din statul indian Andhra Pradesh, citat de cotidianul Times of India, nava nu avea licenţă sau autorizaţie pentru transportul de turişti.

Săptămâna trecută, zece persoane au decedat în oraşul Bhopal, din centrul Indiei, în timp ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit în timpul unui festival religios.

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă