Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

India: Cel puţin 13 persoane au murit după ce au consumat băuturi alcoolice produse în casă

Cel puţin 13 persoane au murit în statul Uttar Pradesh din nordul Indiei după ce au consumat băuturi alcoolice produse în casă, a informat luni poliţia, citată de DPA.

Rl online 0 comentarii

Cinci persoane au murit sâmbătă şi opt duminică după ce au consumat alcool toxic în districtul Kanpur, a indicat poliţistul Akhilesh Kumar.

Cel puţin 10 persoane au fost tratate în mai multe spitale, iar numărul de morţi ar putea creşte, a adăugat Kumar.

Până în prezent, 11 persoane suspectate că ar fi fost implicate în fabricarea şi vânzarea alcoolului toxic au fost arestate, iar băutura alcoolică care figura sub numele "Madhuri-442", interzisă.

O medie de 1.000 de persoane, majoritatea din păturile sărace ale societăţii, mor anual în India după ce au consumat băuturi alcoolice produse în casă, potrivit Registrului Naţional al Infracţiunilor.

Incidentul are loc în contextul în care comerţul cu alcool produs în casă înfloreşte în India, deoarece acesta mult mai ieftin decât cel produs în comerţ.

Alcoolul este fabricat de obicei din ingrediente de calitate proastă şi este amestecat uneori cu alcool industrial şi substanţe toxice.

În unele dintre cele mai grave cazuri de intoxicaţie, 200 de persoane au murit în 1992 în statul indian Orissa, 180 în Bengalul de Vest în 2011 şi 100 în Mumbai în 2015.

Comentarii

loading...